Zuigtechniek 


 

Met onze moderne zuigwagen voeren wij grondwerkzaamheden uit zonder schade aan de omgeving toe  te brengen

Zuigtechniek

De zuigwagen is bijzonder geschikt voor situaties waarbij de omgeving lastig te benaderen is. Met deze unieke machine voert u zonder beschadiging risico’s de taken uit van een graafmachine en transportwagen en minstens twee arbeiders.

Bovendien biedt deze technologie in gebieden waar voorzichtigheid geboden is, een zeer hoge graad van veiligheid!

De zuigwagen maakt een snelle, krachtige en tegelijkertijd behoedzame grondafgraving mogelijk. Tijdens het gebruik werken ze stofvrij, emissiearm en beschadigen ze geen wortels, planten of leidingen. Toepassing van deze auto maakt een kostenbesparing van meer dan 45% ten opzichte van handmatig uitgraven mogelijk.

Hydraulische rijaandrijvingen maakt het verrijden van de machine tijdens het werk mogelijk. Vooral bij langere trajecten of oppervlakken verhoogt deze uitrusting de effectiviteit aanzienlijk. Alle technische mogelijkheden worden via een joystick met veiligheidsbediening bestuurd.

KORTE INZETTIJDEN EN SNEL GRONDWERK ZONDER BESCHADIGING, EVENALS GERINGE VERKEER- EN MILIEUBELASTING!

INFRA

Op het gebied van energie verricht J. van Geffen de meest voorkomende werkzaamheden in eigen huis. Geavanceerd materieel in combinatie met speciaal opgeleid, hooggekwalificeerd personeel.

CONTACT

Wilt aanvullende informatie, een persoonlijke afspraak of overige informatie aanvragen? 

Schroom niet om contact met ons op te nemen.

VERHUUR

Bij J. van Geffen kunt u terecht voor advies en zorgen wij altijd voor een passende oplossing bij elke opdracht. U kunt bij ons terecht voor onder andere bemande graafmachines, gronddumpers en  tractoren.

J. van Geffen Groep B.V.
Sikkelstraat 22
3319 LJ Dordrecht
078 - 630 9922
KvK nummer: 64581217